Facebook shton opsionin "Ruaj per më vonë"

Wednesday, August 1, 2012


Edhe pse ky opsion nuk eshte shfaqur tek te gjithe Facebook njofton se do jet shume shpejt i disponueshem per te gjithe ! Me ane te ketij opsioni ju mund ti ruani postimet qe bejne miqte tuaj dhe ti lexoni me vonePasi ju klikoni "Ruaj" postimi qe ju doni do te hyje ne kategorine "Saved" ku keni te gjithe postimet qe keni ruajtur  !
Me kete opsion Facebook Synon te sfidoje sherbimet si Flipboard si Instapaper te cilat kane nje opsion te ngjashem ku perdoruesit mund ti ruajne historite per ti lexuar me vone ! Ky opsion eshte i dukshem vetem tek nje pjese e perdoruesve momentalisht /ShtypiDites
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.