Nuk keni për ta besuar atë që ka bërë kjo vajzë në kurriz!

Wednesday, August 1, 2012

Kemi parë tatuazhe të llojeve nga më të ndryshme, si p.sh; tatuazhe bardhë e zi, me ngjyra, tatuazh që mbulon të gjithë trupin, tatuazhe tre dimensional etj.
Kemi parë piercing në buzë, në gjuhë, në veshë, në qerpikë dhe në shumë vende të tjera delikate…
Por, një gjë të tillë nuk e kemi parë kurrë më parë!

Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.