E lë e dashura, i publikon fletëpalosje nudo

Thursday, April 5, 2012

 Një djalë i tronditur nga ndarja e befasishme me të dashurën e tij u bë protagonist i kronikave në SHBA, pasi në shenjë hakmarrje prodhoi fletëpalosje më foto erotike të vajzës, të cilat i ngjiti në shtyllë dhe në pjesë të tjera publike të qytetit.

Nga ndodhi në qytetin e vogël të Lorencvilës, në Xhorxhia. Në fletëpalosje përfshihej adresa, emri i plotë dhe numri i telefonit i së resë.

Që prej ngjarjes, vajza ka marrë disa dhjetëra telefonata, ndërsa dikush u paraqit në shtëpinë e saj për të kërkuar shërbimet që ajo ofronte sipas fletëpalosjes.

E reja, e cila nuk deshi të idenfitikohej në një rrjet kombëtar në të cilin u intervistua, pretendon se jeta e saj është shndërruar në një ferr të vërtetë, ndërsa ka frikë t’i përgjigjet telefonit.

Policia e qytetit ka shpallur një hetim rreth ngjarjes, ndërsa ka shpallur edhe një ndalim-afrimi të ishit të saj pranë shtëpisë./gazetashqip.blogspot.com
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.