iPhone 5 ndoshta gjatë qershorit?

Wednesday, April 4, 2012

Shumë kritika janë bërë në drejtim të kompanisë Foxconn për shkak të kushteve të vështira të punës, por lajmet e dëgjuara kohë më parë se punëtorët në të vërtetë janë të kënaqur me dhe se nuk dëshirojnë zvogëlimin e orëve të punës, tregon se Foxconn prapëseprapë është një vend i pëlqyer për punë.
Sa është kjo e saktë, do ta tregoj përgjigja ndaj hapjes së mbi 18,000 vendeve të reja të punës për iPhonein e ri. Sipas fjalëve të rekrutuare të rinj një Foxconn, iPhone 5 në treg do të paraqitet qysh gjatë muajit qershore.
Gjatë intervistës me të interesuarit në hyrje të fabrikës, në mesin e të cilëve ishte edhe një gazetar, një punëdhënës nga radhët e Foxconnit ftonte të punësuarit e rinj duke u treguar atyre se do të punojnë në prodhimin e iPhoneit të ri, i cili në treg pritet të paraqitet gjatë verës. Duke pasur parasysh se qershori tradicionalisht është koha kur më herët paraqitej iPhone i ri (përveç modelit iPhone 4S) mund të ndodhë që kanë të drejtë. Natyrisht, fotografia (renderi) është i natyrës ilustrative, duke pasur se nuk dihet se si do të duket pajisja. /Telegrafi/
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.