Dafina apo Elvana me seksi

Friday, July 27, 2012

Dy nga vajzat më seksi dhe kokurentë të forta në muzikën që ato sjellin dhe tendencën që ato ndjekin vijnë sot në ballafaqimin me njëra tjetrën.

Eshtë Elvana Gjata dhe Dafina Zeqiri, ku nëse deri në dje konkuronin edhe si imazhe të kompanive të ndryshme, tashmë sikur në këto ditë të verës sfidojnë njëra-tjetrën edhe me veshje dhe zhveshje.


Vajzat nëpër koncerte të ndryshme shihen vetëm me “sotina”, madje të zeza për të qenë më seksi. Por ajo që duhet të themi se nëse Kosova ka një Dafinë, Shqipëria ka një Elvanë që e duan.

Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.