Facebook po fshin faqet ne te gjithe boten ! Si ta ndalojme kete?

Thursday, July 26, 2012Facebook ka ndermarre nje fushate per mbylljen e faqeve qe bezdisin personat ne Facebook!!
Dje ne te gjithe boten jane mbyllur mbi 500 mije faqe dhe mbi 200 faqe Shqiptare
Nese  doni qe faqja juaj te mos mbyllet duhet te ndiqni keto rregulla : 

1.Nuk duhet te publikoni postime ne faqen tuaj foto 18+

2.Nuk duhet te vini linke per butona like (ClickJacke dhe MagicBox
3.Nuk duhet te publikoni linket e faqes tuaj ne komentet e faqeve tjera!!
4.Mos shtoni fansa ose like ose komente me programe!

Ndiqini me  keto hapa ose perndryshe faqja juaj mund te rezultoje e mbyllur !
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.