Zbulim i pabesueshem!!! Gjendet kod ne syte e Mona Liza!!!

Sunday, July 22, 2012

Dan Brown shfajesohet pjeserisht,si tek filmi dhe te libri.gjithe misteri fillon nga Mona Liza…Padrejtesisht shumica perqendrohen te buzeqeshja egnimatike… 


Syte e saj sic duket fshehin sekretin dhe kerkuesit ekseprte e zbuluan me mjetet e teknologjise se fundit!
Me instrumentet e vecanta shikojne shkronja mikroskopike dhe shifra ne syte e piktures dhe besojne se eshte celsi per te zhbllokuar kodin e vertet te Da Vincit.
Deri tani kane zbuluar ne syrin e djathte germat LV te cilat mendojne se simbolizojne inicialet e Leonardo Da Vinci,ndersa ne syrin e majte ka disa simbole te tjera te cilat nuk duken qarte.
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.