3 milion njerëz panë videon me titull “Nëna ime ecën në gjumë” (Video)

Friday, September 14, 2012Ndodh edhe kështu! Të “padisin” vetë fëmijët e tu! Kjo duket fare mirë në videon që do të shikoni më poshtë. Ajo është parë nga 3 milion njerëz në të gjithë botën.
Një nënë e cila po ecte në gjumë, është filmuar nga vetë djali i saj.
Ai videon e filmuar e postoi menjëherë në Youtube dhe arriti miliona shikime.
Duke mos u mjaftuar me kaq, “ndau me të” suksesin e videos. Shikoni reagimin e kësaj nëne, teksa pa veten (bashkë me 3 milion shikues të tjerë) se çfarë bënte gjatë kohës që ajo kujtonte se ishte në gjumë…

Reagimi i Nenes duke shikuar videon e saj ne Youtube.

Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.