Vjaza Te Nxehta Qe Jane Fotografuar Para Pasqyrave – FOTO

Wednesday, September 12, 2012


Nese keni Iphone ose ndonje smart phone, nuk ka shance qe ne profilin tuaj ne Facebook te mos ta keni nje foto te tille para pasqyres, por cka eshte dallimi mes ketyre vajzave dhe smart phonave, zbulone ne vazhdim. www.lajmesot.net


Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.