Luana Chamoro, modele nga Asunconi, është edhe një e apasionuar pas sportit, sidomos pas futbollit. Për më tepër, ajo është një nga muzat dhe “kumbaret” e klubit të saj të zemrës: Olimpias së Paraguajit.
Aq e “thekur” është në mbështetje të ekipit të saj, sa që nuk humbet asnjë prej ndeshjeve të tij. Ndërkohë që duket se kërkon të sfidojë edhe një tjetër imazh të konsoliduar, siç është ai i Larissa Riquelmes