Princi : “Do të paguaj ai që më mërziti gruan”

Sunday, September 16, 2012Princi Willim është betuar se do të burgos personin i cili ka fotografuar bashkëshortën e tij Kate Middleton nudo.

Trashëgimtari i fronit mbretërorë tha se do të ndihmojë drejtësinë me çfarëdo që ka nevojë vetëm që ai person të kapet dhe të qetësohet mbretëresha e tij.

Mediet britanike kanë thënë se William nuk do të paditë vetëm magazinën “Closer” në gjyqin civil në Francë por gjithashtu do të nis hetime edhe për këtë veprim që ai e quan criminal.

Dyshja mbretërore janë në ditën e nënëtë të udhëtimit të tyre në të cilin po festojnë jubilen e diamantëve të mbretëreshës.
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.