Rritet Eni Koçi, tregon gjoksin

Sunday, September 9, 2012


Një lajm që vinte nga gazetat e Tiranës tregonte se këngëtarja e hitit “Je gjithçka” , Eni Koçi, ka kaluar pushime të çmendura. Por përveç kësaj ne na ra në sy edhe dukja e këngëtares që ende hyn në kategorinë e vajzave adoleshente për shkak të moshës së saj. Por, tashmë, siç e shihni në këtë fotografi, ajo duket e rritur dhe seksi, madje duke treguar edhe gjoksin e saj të madh
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.