Fustanet shumëngjyrëshe, zbukurojnë pasarelën e modës (Fotot)

Monday, September 17, 2012Fustanet shumëngjyrëshe, zbukurojnë pasarelën e modës (Fotot)
Disa vite më parë, stilistët britanikë Antoni&Alison, ishin të vetëdijshëm se duhet të bënin diçka ndryshe për të festuar hapjen e javës së modës në Londër.

Ashtu kanë vepruar edhe këtë herë, ata kanë përzgjedhur fustanet shumëngjyrëshe për të fituar vëmendjen maksimale të të pranishmëve, dhe jo vetëm.

Në koleksionin e tyre pranverë/verë 2013 shohim fustane të lehta me ngjyra të ndryshme që të bëjnë për vete që në momentin e parë që i vështron modelet që ecin në pasarelë.

Ky koleksion i mrekullueshëm është puna e Antoni Burakowski dhe Alison Roberts, të cilët janë përpjekur për të sjellë diçka ndryshe nga stilistët e tjerë.

Fustane të shkurta dhe të gjata, të cilat janë kthyer në një vepër arti nga stilistët që adhurojnë të përdorin abstraksionin në veshjen e tyre.

Të dy stilistët theksojnë se janë kthyer pas në kohë për të propozuar modelet shumëngjyrëshe në fustanet e tyre, duke e konsideruar çdo veshje të veçantë nga njëra-tjetra.
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.