Geti kujt ia hanë gojën?

Wednesday, September 5, 2012
Ky është dedikimi i fundit që reperi, Getoar Selimi “Geti” i ka bërë Florentës, të fejuarës së tij. Çiftit i pëlqen mënyra teknologjike e të shprehurit të dashurisë, pasi edhe Florenta lë herë pas herë dedikime e fjalë të bukura për të fejuarin e saj.

Të gjitha këto ndodhin në profilin “Twitter” të secilit dhe ata nuk e kanë aspak problem që të tjerët të shohin këtë komunikim tejet personal.
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.