Të gjithë kemi dëgjuar të flitet për Kamasutrën, apo pozicionet më të pëlqyera të seksit në shtrat. Ka në fakt, me dhjetëra të tilla, por një studim i fundit, ka treguar se janë vetëm pesë, ata që e “çmendin” partnerin tuaj në shtrat
1) Ju dëshironi që ta dominoni
Uluni sipër tij, ndërsa ai është ulur me këmbët e kryqëzuara, i prirur t’ju përqafojë ndërsa do të lëvizni duke e parë vazhdimisht në sy.
Ai dëshiron t’ju mbajë nën kontroll
Shtrihuni ju si në pozicionin klasik misionar, dhe ftojeni atë që të shtrihet mbi ju, duke ju shtyrë vazhdimisht, ndërsa ju rënkoni.
3) Provo fluturën
Në qoftë se ju ndiheni të fortë dhe këndshëm, provoni më mirë pozicionin e fluturës. Lënë atë që të mbetet në këmbë dhe hidhjuni në qafë, duke i dhënë atij mundësinë për të udhëhequr “vallen” e përbashkët.
4) Prapaskena
Vetëm në qoftë se ju nuk vuani nga zalisja, liheni veten që ai t’ju marrë atë nga prapa, ndërsa ju jeni me kokë poshtë. Kujdes, mund t’ju bjerë gjaku në tru.
5) Shtyni me duar, kokën e krevatit
Sido që ta zgjidhni pozicionin, është mjaft eksituese ndërsa juve do të shtyni me duar, kokën e krevatit