E Pabesueshme , Tualetet transparente ( FOTO )

Monday, September 17, 2012Edhe tualetet transparente
Të sikletshme por edhe gazmore në të njëjtën kohë, janë këto imazhe që shfaqen nga tualeti i një hoteli në New York.
Vizitorët, të cilët ndodhen në katin e 18-të të këtij hoteli, mund të kenë pamje fantastike brenda ambienteve ku ndodhen, por tjetër imazh paraqitet për kalimtarët e rastit, të cilët të hutuar shikojnë çdo veprim të tyre, kur ata kryejnë nevojat personale në këto tualete.

Këto tualete janë lehtësisht të dukshme nga njerëzit në rrugë, pasi muret e hotelit në këtë ambient janë tërësisht prej xhami.
Njëri prej vizitorëve të këtij hoteli shfaqet në këto foto duke mbajtur në njërën dorë telefonin dhe në dorën tjetër letrën e tualetit.

Të gjithë këta persona nuk janë në dijeni të transparencës së xhameve të tualetit, ndërsa kalimtarët e rrugës të çuditur ngrenë kokën dhe shikojnë me habi këto pamje.
Mediumet e huaja nënvizojnë se ky është një ndër hotelet e preferuara edhe nga personazhet e famshëm, përfshi këtu Leonardo DiCaprio dhe Cameron Diaz.


Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.