Hakmarrja në Shkodër, vdes në spital 22 vjeçari

Saturday, September 1, 2012


Hakmarrja në Shkodër, vdes në spital 22 vjeçari
  
Ka nderruar jete ne spital 22 vjecari, Jurgen Marku, plagosur ne prite dy dite me pare. Ngjarje nga e cila humbi jeten ne moment babai i tij, FrederikMarku.

Djali, i shtruar ne spital qe pas ngjarjes, ndodhej ne gjendje kritike dhe duket nuk ka mundur t’i mbijetoje plageve temarra. Nje dite me pare, policia e Shkodres ndaloi nje nga autoret e dyshuar te krimit ne kete qytet.    
Shtuar më 01/09/2012, ora 12:40
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.