Deputeti tallet me guvernatorin gay: I uroj të mbetet shtatzënë

Thursday, September 13, 2012Deputeti legist në Itali, Alberto Torazzi, ka vënë në lojë guvernatorin e rajonit të Puglias, Nichi Vendola, pas deklaratave të këtij të fundit se deputetët legistë janë miopë dhe nuk e shohin gjendjen reale në Puglia, shkruan tema.
“I urojmë Vendolas, ose gjysmës së tij të ëmbël, të mbetet shtatzënë. Mbase pastaj do të interesohet për problemet e Puglias dhe vendit”, deklaroi Torazzi, duke ironizuar kështu faktin se Vendola është gay dhe bashkëjeton me një mashkull.
Sipas tij, e vetmja gjë që Vendola ka thënë deri më tani, është që duhen më shumë të drejta dhe që është I dashuruar e do të martohet, duke anashkaluar problemet.WWW.Top-channel.Us
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.