Danny MacAskill nuk e sheh një qytet të ri si shumica e njerëzve, ai mendon për një argëtim shumë të rrezikshëm, aftësitë e tij çiklistike janë të mrekullueshme.
Çiklisti Skocez, i specializuar në ngjitje, duke kryer dhe duke hipur në biçikletën e tij jashtë çdo objekti, një video e bërë në qytetin e San Franciskos, të lë pa frymë.
Është një rrezik i madh, një veprim i gabuar mund të jetë fatalë.
“Kur jeni hipur në një parmakë që ka pak hapësirë manovruese, me të vërtet duhet të përqendroheni 100%, mendoni se për çdo sekondë mund të bini nga aty” tha ai.
Video është vendosur te “Ne jemi në rrugën tonë” nga Radical Face.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/eIOsL8tumMU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>