Dy vjeçari që nuk trembet nga gjarpri (FOTO-LAJM)

Monday, September 3, 2012

Është vetëm dy vjeç dhe nuk ka frikë nga gjarprinjtë përkundrazi luan me ta. CharlieParker luan me gjarprin vdekjeprurës duke pasur një të ardhme të siguruar si zbutës kafshësh. 


Greg Parker, babai i fëmijës, është shumë krenar për të birin: “Jam i habitur nga talentii tij natyral për tu marrë me kafshët. Është diçka e jashtëzakonshme kur e sheh. Nuk ka aspak frikë dhe e pabesueshmja është se di si të sillet me kafshë të ndryshme.
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.