Elefanti që mahnit vizitorët (FOTO)

Sunday, September 16, 2012Ky elefant mahnit vizitorët e kopshtit zoologjik, duke luajtur me një rreth, ndërsa i është duke ecur.

Elefantët e tjerë në kopshtin zoologjik në Hannover të Gjermanisë, gjithashtu kanë truket e tyre të zgjuara dhe veshmbathjet e tyre interesante.

Kafshët gjithashtu i mahnitin të pranishmit duke kërcyer së bashku, duke u balancuar në këmbët e tyre.

Ata kanë një përgatitje shumë të madhe dhe një përkujdesje shumë të mirë nga punëtorët e kopshtit zoologjik./Indeksonline/

 
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.