Genta, pa të dashur (FOTO)

Sunday, September 16, 2012Këngëtarja Genta Ismajli, ka pasur një verë plot me punë e koncerte.
Ajo nuk ka pasur mundësi të pushojë, prandaj pas përmbylljes së sezonit të koncerteve verore, këngëtarja është nisur drejt Çikagos, ku po shijon disa ditë me familjarët e saj atje.
Duke qenë se ka pasur një orar të ngjeshur në muajt e fundit, Genta ka konfirmuar për mediat shqiptare se gjatë gjithë kohës ka qenë e rrethuar me bashkëpunëtorët e saj dhe se kjo ka ndikuar që Genta të mos ketë në krahë një të dashur.
Përveç se për performancat e saj, këngëtarja është përfolur shumë për dy ngjarje që lidhen pikërisht me bashkëpunëtorët e saj. Kjo pasi ajo ndërpreu bashkëpunimin me DJ-in e saj pas një zënke, e ndërkohë ngeli edhe pa menaxher në SHBA, pasi John Goçi u arrestua. 
Share this article on :
 
© Copyright 2011-2012 Gazeta Sot Online All Rights Reserved.