Një 24 vjeçare nga qyteti i Yorkit, ka publikuar një fotografi ku shihet se në çfarë gjendje e ka sjellë e dashuri i saj. Në foto shihet fytyra e përgjakur dhe shenja dhune që i kanë mbetur nga rrahja.
Rasti ka nodhur kur ish-i dashuri i saj, Bradley Want, e ka rrhaur brutalisht 24 vjeçaren, pasi kishin dalë në mbrëmje me shoqëri. Për këtë rrahje Want është akuzuar në 16 muaj burg.
24-vjeçarja ka deklaruar se ajo ka vendosur që ta publikojë këtë foto për arsye se dëshiron që të apelojë deri tek gjinia femërore për të mos fshehur dhunën që ushtrohet ndaj tyre.